Under mottoet «pling i bollen» startet Trond og Toralf Bølgen sin første restaurant på Høvikodden. Siden har de gitt hundretusener av gjester minnerike øyeblikk inspirert av samspillet mellom mennesker, mat, vin og kunst. Etter tjue år har en liten kafé blitt til flere unike restauranter. "Bølgen og Moi" har blitt et kjent og kjært merkenavn som stadig flere forbinder med kvalitet og matglede. Nå driver Trond sin egen restaurant i Kristiansand, som heter "hos Moi".
Jeg er en evig kokkelærling, det er alltid noe nytt å lære i livet.
Ved siden av restaurantdriften har Trond skrevet bøker og drevet en utstrakt kurs- og konsulentvirksomhet. Trond har lidenskap for lokalmat, og er svært engasjert i kampen for å få bukt med matsvinn. På restauranten sin "Hos Moi" i Kristiansand satser Trond på meny med innslag fra egen hage og mye lokalmat. Trond er også initiativtaker til Sharenotwaste, selskapet som står bak appen Fuud.
Vil du dele dine historier?
Send gjerne inn bidrag til Fuud. Interessante innspill, tips for bedre avlinger, oppskrifter, håndtering av mat eller et bærekraftig levesett. Liker du å ta bilder av mat du lager eller gøye grønnsaker og frukt du finner? Vi vil gjerne dele bidrag som er med på å løfte frem lokale råvarer og redusere matsvinn.
Kontakt oss:
hei@fuud.no