Brenneslesuppe

Brenneslesuppe

INGREDIENSER

Gir 4 porsjoner
  • 1 sjalottløk
  • 1 ss smør
  • 1 dl hvitvin
  • 10 dl kyllingkraft/buljong
  • ½ brokkoli
  • 1 bt vårløk
  • 4 ltr brennesle

FREMGANGSMÅTE

1. Fres finhakket sjalottløk med smør og ha på hvitvin. Kok opp og ha på kraft. Kok dette opp med brokkoli og vårløk.

2. La dette koke i 2 minutter, og ha iden vaskede brenneslen. La dette koke i 30 sekunder.

3. Kjør suppen i en mikser til en fin puré.

4. Smak til med salt og pepper. Gjerne ha i litt sitronsaft også (kan sløyfes).

5. Garner suppa gjerne med litt krutonger, urter og litt rømme på toppen.

DEL med andre

Flere artikler i samme kategori

Siste artikler innenfor denne kategorien

siste nye artikler

Siste publiserte artikler

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link