Crispy stekt rødløk og tofu med krydret saus

Crispy stekt rødløk og tofu med krydret saus

Du trenger

  • 1 ss olivenolje
  • 250g tofu skjært i tynne skiver 
  • 2 rødløk kuttet i store båter
  • 4 ss Worchestershire saus
  • Salt
  • Pepper

Fremgangsmåte

Ha oljen i en middels stor panne på høy varme. Stek tofuen i 3 minutter på hver side, og ha i løken når tofuen er gylden på begge sider. Dryss Worchestershire sausen over og rør om til den er jevnt fordelt. Strø salt og nykvernet pepper over, og rør om. La det steke i 10-15 minutter med jevnlig omrøring til løken er sprøstekt.

DEL med andre

Flere artikler i samme kategori

Siste artikler innenfor denne kategorien

siste nye artikler

Siste publiserte artikler

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link