Gulrøtter med ruccola og fetaost
- 8 gulrøtter – delt på langs
- 1 spiseskje olivenolje
- 1 ts smør
- 2 dråper teriyaki
- ¼ ts akasiehonning
- Salt
- Sort pepper, friskkvernet
- 3 never med ruccola
- ½ sitron, og saften fra den
- Salt
- Pepper
- 30 gram feta
- 2 spiseskjeer gresskarkjerner, ristet
- 1 spiseskje pistasjkjerner
Noen få minutter i pannen i smør, olje og teriyaki – overstrødd med «godsaker» gjør dette til rene gourmetretten.
Stek gulrøttene ved høy varme noen få minutter i pannen, sammen med litt olje, teriyaki, og smøret. Drypp så noen små drypp med honning. Vend ruccolaen i sitronsaften, ha på salt og pepper og fordel dette på et fat. Smuldre over feta og dryss med pistaskjerner og/eller gresskarkjerner over.