Tomatbruschetta

Tomatbruschetta

Lag en nydelig tomatbruschetta

Trikset til en nydelig tomatbruschetta er masse urter – gjerne forskjellige – og loffen som jeg steker i meierismør. Og selvfølgelig de hjemmedyrkede og solmodne tomatene.

INGREDIENSER:

- Tre tomater

- 2 små sjalottløk

- 2 hvitløksfedd

- En god neve med urter

- En baguette

FREMGANGSMÅTE:

1. Finhakk alle ingrediensene, og bland sammen.

2. Ha i en god klunk med ekstra god olje, litt pepper og en teskje salt.

3. Smak det til med litt sitronsaft.

4. En halvstekt baguette kuttes i skrå-skiver i stekepanna. Du kan også ha det i ei stor skypanne i ovnen om du skal ha stor porsjon. Ha i en god klatt med meierismør og smelt det, ha i skivene, og sørg for at alle blir «duppet» i smør.

5. Bruk ostehøvelen og skjær og legg på meierismør på den siden som ligger opp. Snu når de har blitt brune. Legg det opp på et fat, og ha på den ferdige tomatblandingen.  

DEL med andre

Flere artikler i samme kategori

Siste artikler innenfor denne kategorien

siste nye artikler

Siste publiserte artikler

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link