Rødbetesalat med geiteost og honning

Rødbetesalat med geiteost og honning

INGREDIENSER (4 personer)

  • 8 rødbeter
  • 100 gr valnøtter
  • 300 gr geiteost (chèvre)
  • Salat (rucola eller baby leaf)
  • Flytende honning
  • Balsamico eddik
  • Olivenolje
  • Salt og pepper

FREMGANGSMÅTE

  1. Sett ovnen i 200 varmegrader.
  2. Skrell rødbetene og pakk dem i aluminiumsfolie.
  3. Bak rødbetene i ovnen i cirka halvannen time eller til de er møre. Sjekk underveis ved å stikke i en gaffel.
  4. Avkjøl betene. Grovhakk valnøttene imens.
  5. Skjær betene i jevne skiver, og fordel disse i fire tallerkener. Drypp olje og litt balsamico over, og smak til med salt og pepper.
  6. Dryss over salatbladene og valnøttene.
  7. Skjær geiteosten i tykke skiver, og gratiner osten i ovn.
  8. Topp salaten med den varme osten, og drypp litt flytende honning.
Voilà!
DEL med andre

Flere artikler i samme kategori

Siste artikler innenfor denne kategorien

siste nye artikler

Siste publiserte artikler

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link