INGREDIENSER (Pizza til 2 personer)
- Pizzabunn
- Crème fraîche
- 2 fedd hvitløk
- 1 lime
- Rucola
- Tomat
- Spekeskinke
- Cashewnøtter uten salt
- Finrevet mozzarella ost
- Salt og pepper
FREMGANGSMÅTE
- Forvarm stekeovnen til 200 grader, med luft- og undervarme.
- Lag pizzabunn ferdig.
- Skrell av og press hvitløken.
- Ha halvparten av crème fraîchen i en skål. Legg til hvitløk og saften av en halv lime. Smak til med salt og pepper.
- Smør crème fraîchen på pizzabunnen.
- Strø finrevet mozzarella, og legg til spekeskinke slik at den dekker mesteparten av pizzaen.
- Skjær tomaten i tynne skiver og legg dem ut på pizzaen.
- Stek pizzaen i ca 25-30 minutter.
- Når pizzaen er ute av ovnen, strø rikelig med cashewnøtter og rucola.