Gulrotjuice

Gulrotjuice med ingefær og mynte

Ni av ti ganger blir gulroten servert kokt, men tenk hvor god den er i juni – rett fra jorda. Så lag noen gode gulrotsalater og bruk den rå sammen med persille og hvitløk, med koriander og chili, med fennikel og løk, og de beste og grønneste oljene og eddiken.

Ingenting er så godt som presset gulrotsaft – smake den til med sitron og drikke den med en gang i et stort glass.

INGREDIENSER

  • 4 store gulrøtter
  • En neve mynter
  • En bit ingefær
  • ½ sitron
  • 1-2 epler

Kutt opp alt i passende biter og ha det i juiceren. Drikkes kald, tilsett eventuelt isbiter, og pynt med mynteblader.

Les mer:

Trykk her for å lese hvordan Anita dyrker gulrot!

DEL med andre

Flere artikler i samme kategori

Siste artikler innenfor denne kategorien

siste nye artikler

Siste publiserte artikler

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link