Karin Kleppe overtok produksjonen på tidligere Langvin Jordbruksskole i 2018 etter en brå bortgang av den tidligere driveren. Nå driver hun og Finn Drageset Jordbruksskolen, hvor de begge tok agronom utdanning. Der har de ca 40 mål med frukt og bær og har planer for utvidning av eple og plomme. De har også et drivhus hvor de produserer jordbær og har en egen bi-gård for produksjon av honning.
Lokale arbeidsplasser
Karin og Finn har et mål om å skape lokale arbeidsplasser. Randum AS, deres nyoppstartede firma, skal stå for videreforedlingen av produkter fra gården. Fabrikklokaler hvor det skal produseres eplemost, honning, saft og sylte er under utvikling.
Kvalitet og reduksjon av matsvinn
Hovedfokuset deres er smak, kvalitet og innovasjon. De har kjøle-konteinere for oppbevaring av varer slik at de beholder den gode kvaliteten. Ikke minst er Karin og Finn opptatt av utnytting av matvarer og lite matsvinn. De har en del svinn da de produserer mye og synes løsningen med å kunne gi bort dette i Fuud fremfor å kaste det er en fin måte å redusere matsvinnet på.
Lokalmat på sitt beste
Karin og Finn er noen veldig trivelige folk som elsker det de holder på med. Både bringebær og eplemosten vi kjøpte hos Karin er spist og drukket opp. Det var fantastisk kvalitet og gode smaker. Dette er lokalmat på sitt beste. Om du befinner deg i området rundt Loen eller Stryn, bør du smake Karins eplemost. Den solgte hun nemlig 9000 liter av gjennom Reko-ringen i fjor!