INGREDIENSER
- Kokte poteter
- 3–4 egg
- Ev. en skvett melk
- Grønnsaker, gjerne fra middagen igår (f.eks. tacorester som tomat, løk, paprika)
- Ev. gårsdagens kotelett, pølse eller kylling kuttet i biter
- Olje til steking
- Salt & pepper
FREMGANGSMÅTE
- Skjær de kokte potetene i skiver og stek dem i en panne sammen med de andre ingrediensene til alt er gjennomvarmt. Rør forsiktig så ikke potetskivene faller fra hverandre.
- Visp eggene (og ev. melken), krydre med salt og pepper og hell over i stekepannen.
- Skru ned varmen og la bondeomeletten steke på lav varme under lokk til den har «satt seg».
- Vend den ene halvparten over den andre før du serverer, gjerne med ferskt brød og smør til.
Oppskriften er fra "Restekjærlighet - Den store restematkokeboka".
Artikkelen er første gang publisert på Matvett.no