Chilensk pebre er frisk, sunn og setter preg på enhver grillrett. Overrask venner og familie med denne enkle oppskriften.
INGREDIENSER
· To tomater
· ½ rødløk
· 1 rød eller grønn chili
· 2 hvitløksfedd
· Fersk koriander
· Fersk persille
· Litt olivenolje
· 1 lime
· Salt
FREMGANGSMÅTE
1. Finhakk tomatene, rødløken, chilien og hvitløksfeddene. Tomatene kan du velge å grovhakke hvis du ønsker det.
2. Finhakk så koriander og persille. Du skal ha like mye urter som det er mengde tomat.
3. Bland alle ingrediensene i en skål, og smak til med litt olivenolje, litt limesaft og en klype salt.
Pebre skal oppbevares i kjøleskapet til det skal spises.
Det som er nydelig med pebre er at det er et kjempesunt tilbehør til grillet kjøtt. Og den lages på bare minutter!