Råkostsalat

Råkostsalat med rødbete

Råkostsalat med rødbete

Jeg digger å blande rødbete med epler. Syntes smakene passer godt sammen. Dette er en variant av den klassiske sur/søte gulrotsalaten, bare at vi gjør den litt mer «festlig» med nøtter. Du kan også gjerne ha i rosiner, som setter en ekstra piff her.

Skulle du få noen rester igjen, er det bare å spare den til frokosten neste morgen, da får du en kickstart på dagen

·       3 rødbeter, skrelt og grovrevet

·       2 epler – skåret i terning

·       1 håndfull med mandler som er ristet og grovhakket

·       3 spiseskjeer rips, eller bringebærsaft

·       1 klype salt

·       Sort pepper, nykvernet

DEL med andre

Flere artikler i samme kategori

Siste artikler innenfor denne kategorien

siste nye artikler

Siste publiserte artikler

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link