Matredder Pizza

Matredder Pizza

Etter et besøk på Fredskjær Gård fristet det å lage en deilig Pizza med fyll fra mat vi reddet på gården. I tillegg til Poteter, Choggia beter og Jordskokk hadde jeg litt sopp og lokal ost på pizzaen. Pizzaen ble smaksrik med de gode grønnsakene fra gården på Rygge.

Råvarene er forrige års høsting og egner seg godt til å spise.

Jeg startet med å kutte opp potetene i skiver og legge de i en saltlake. Det samme gjorde jeg med jordskokken og betene.

Betene dampet jeg litt i forkant slik at de ble litt mykere. Den korte tiden på Pizzaen er ikke nok varmebehandling til at de får riktig myk konsistens. Choggia betene setter en fantastisk gøy og fin farge på pizzaen.

Takk til Fredskjær Gård for at vi kan få redde mat der i Fuud appen.

DEL med andre

Flere artikler i samme kategori

Siste artikler innenfor denne kategorien

siste nye artikler

Siste publiserte artikler

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link