Kalvehagen

Kalvehagen

Kalvehagen ligger i Tovdal, idyllisk på landet i Agder.

Kalvehagen driver med økologisk frilandsgris. Hele produksjonen skjer på gården. Purker, grising, smågris og slaktegris blir slaktet og pakket hos Jens Eide. I Kalvehagen får grisene leve slik en gris bør leve. Rote, grave, bade i gjørme. De velger selv fritt mellom store utmarksområder med isolerte grisehytter og en stor tørr plass inne i fjøset. Grisene får beveget seg mye, noe som også gir bedre kvalitet på kjøttet. Sprek gris er god gris! I Fuud selger Kalvehagen forskjellige typer svinekjøtt, egg og honning.

Kalvehagen er med å redde mat som er fullt ut spisbar, men som de ikke vil selge til full pris. Eksempel kan være honning som har sukret seg, god i te og til mange formål.

DEL med andre

Flere artikler i samme kategori

Siste artikler innenfor denne kategorien

siste nye artikler

Siste publiserte artikler

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link